assalamu'alaikum.. ^^

bismillahirrahmanirrahim..

ni cerita dunia FACEBOOK, DALAM DIAM.. =')
mungkin ada seseorang di FACEBOOK,
yang mengikuti kita secara senyap-senyap..*sweet stalker ni, heh ;p

yang kerap membaca post-post kita tanpa sebarang like n sebarang komen,
serta sentiasa buka wall profile kita tanpa kita ketahuinya..
MALAH, sering mengingati kita dalam setiap DOA-DOA hariannya ! =')

haa, haha.. ada cara boleh taw semua benda ni..
erm, ter-inspirasi daripada one of nice quotes kat bawah ni


if your actions inspire others to dream more, learn more, do more n become more, you are LEADER ^^,

but, no wonder la sebab setiap daripada kita ni adalah khalifah,
jadi, tidak dapat tidak laksanakan tugasan n amanah yang Allah per-tanggungjawab-kan
dengan sebaik mungkin, ada fahem?

hidup ni dua kali, mati yang sekali..
sebab mati tu sekalilah kita nak kita mati,
dalam membawa bekal yang cukup untuk kehidupan yang kedua..*great battle in heart, heh.


Allah.. yang utama padaku adalah pandangan-Mu, sobs T.T

last but not least.. nah, hadiah ! =')

be careful of what you watch and listen to.. in age of information n technology, your mind is battlefield..

2 comments:

IbNuYaHyA said...

..well..mcm bpngalaman je.. =D

Anna Mishi said...

-_-''

Post a Comment

jom berkebun idea di sini.. :)